SFbBox by psd to html

 

 

Prognózisok TANFOLYAM 

online és távoktatásban

 

 ora30

 

Az ember mindig szerette volna tudni, hogy mi várható a jövőben. Az asztrológia számos módszert dolgozott ki arra, hogy segítsen az embereknek ezt az ismeretlen jövőt megismerni. Sok módszer az idő homályába veszett, de vannak olyanok, amelyek - ha nem is egy óra pontosságával - egy időszakra szimbolikusan meg tudják mondani, hogy mi várható.

A tanfolyam első óráján a tranzit, a revolúció és a direkció módszereit ismertetem, majd a második órán begyakoroljuk a módszereket.

 

 

shutterstock 1923018917 prognozis2 k30

 

Azoknak ajánlom ezt a tanfolyamot, akik már rendelkeznek az asztrológia alapismereteivel, mert ezen a tanfolyamon csak a prognózisokkal foglalkozunk.

   


 
oktatas6

 Időtartam: 6 tanóra

Időpont: 2021. október 28. 18 óra és november 11. 18 óra

A honlapunkhoz személyes hozzáférést kapsz, ott tudod megnézni, meghallgatni, és letölteni a tananyagot. 

 A tananyag tartalmazza az órák anyagát PDF formátumban; az előadás anyagát a számítógép videó- és hangfelvételén keresztül.

  


 eletut6

 

 

 

A tanfolyam ára 20 000 Ft

 

 

 

  


 

   

 

 

eloadas k

Lucza Vilmos vagyok. Több mint tíz éve foglalkozom asztrológiával. 2015. szeptemberében alapítottuk feleségemmel a Csillag Érted Kft-t, hogy a cég keretei között tudjam tanítani ezt a fantasztikus tudományt.

Az asztrológiának azt az irányzatát képviselem, amely a XXI. század emberének szól, elsősorban a sorssal, az életfeladattal foglalkozik, s azt vallja, hogy a boldogságunk kulcsa, hogy  a sorsunkkal karöltve tudjunk haladni az életutunk során.

 

 telefonon: +36/20/997-8177,

e-mailbenEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

jelentkezem gomb

 

 

             JELENTKEZÉS

Invalid Input

                          Számlázási cím:

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

N&script=0"/>