Gyermeket szeretnék

 

Sok pár vágyik arra, hogy gyermekük szülessen, de miért nem akkor érkezik a gyerekáldás, mikor szeretnénk? Az asztrológia a legtöbb esetben erre a kérdésre is választ adhat.

 

 

Baba

 

 

Sok pár vágyik arra, hogy gyerekük szülessen, de napjainkban a társadalom sugallata miatt sokszor előbbre helyezzük egzisztenciánk megalapozását, az anyagiak biztosítását, az otthonunk megteremtését. Érdemes-e felcserélni szüleink, nagyszüleink által megélt rangsort? Nem nehezítjük-e meg magunknak a gyerekvállalás régi, ösztönös természetességét? A válasz személyenként, életenként más és más lehet, amelyre az asztrológia személyre szólóan tud segítséget adni.

Hogyan tudjuk életünket megtervezni, életfeladatainkat, sorsfeladatainkat elfogadva, a mai modern életszemléletnek megfelelően élni? Felmenőinktől kapott mintáinkat hogyan tudjuk tovább élni a vízöntőkorban?   

A cikk apropóját az adta, hogy másfél évvel ezelőtt elemeztem egy lánynak, aki gyermeket szeretett volna. Megbeszéltük az életfeladatát, s hogy ehhez milyen élethelyzeteket kellene megélni. Elmondtam neki, hogy 2015. év végén, 2016. év elején születhet meg a gyermeke. Tegnap beszéltem vele, és boldogan újságolta, hogy decemberre babát vár.

A horoszkóp jelzései alapján látjuk, hogy az egyes életeseményekre mikor van lehetőségünk. Ugyanakkor ezek a jelzések több dologra utalhatnak, s az asztrológia segítségével el lehet kerülni azokat, amelyeket nem szeretnénk megélni és megtudjuk erősíteni azokat, amelyeket igen.

Egyes becslések szerint nők 20-30%-ának nem lehet gyermeke. Persze ez a szám nagyon változó attól függően, hogy 20, 30, vagy 40 év fölött vizsgáljuk. Meggyőződésem, hogy nagy részüknél tudatosan lehet segíteni a problémán. Van, aki egy asztrológiai elemzés során kap annyi tanácsot az életvezetéséhez, hogy gyermeke szülessen. Ugyanakkor sokan csak az asztrológia tanulásán keresztül képesek megtalálni azt az élethelyzet változást, amely "megnyitja a kaput" a gyermek előtt.

Melyek ezek az élethelyzetek?

Mindenkinek más, hiszen mindenkinek más a sorsa, a sorsfeladata, s ha eszerint éli az életét, akkor a Sors támogatni fogja céljaiban is.

Vannak kiegészítő módszerek is. Például meg lehet mondani, melyik napon, s hány órakor van esélye a gyermek fogantatásának (Holdfázis visszatérés). A prognózisok (primer direkció, tercier direkció) pedig azt mutatják be, hogy a gyermekszületésre mikor van lehetőségünk. Hangsúlyozom, hogy lehetőség, mert ha másban éljük meg a teremtést, például vállalkozást indítunk, akkor "másra használjuk fel" a lehetőséget.

Fogjunk kezet a sorsunkkal, hogy életünk tengerén vitorlásunk a megfelelő irányba induljon, így hajónk a kívánt állomáson és időben köt ki! Legyen ez gyerek, párkapcsolat, vállalkozás vagy anyagiak. Te választod meg mit szeretnél!

Feliratkozás

Feliratkozás az általános hírlevelekre és az
Asztrológia Online találkozókra

Please enable the javascript to submit this form

SFbBox by psd to html