Mi az asztrológia?

 

Az asztrológia egy szimbólumrendszer, amely az élet leírására szolgál. Így a magukért tenni akaró emberek számára egy hatalmas lehetőség, hogy kezükbe vegyék az életüket, s sikeresek, és boldogok tudjanak lenni.

Minden ember boldogságra született, és ehhez meg is kapott minden adottságot. Minden, és mindenki a Te boldogságodat szolgálja, ha a feladatodnak és adottságaidnak megfelelően élsz.

Ne magadat akard megváltoztatni, mert Te tökéletes vagy. Az élethelyzetedet alakítsd úgy, hogy pozitívan tudjad megélni az adottságaidat.

Gondolom, minden ember előbb-utóbb felteszi magának a kérdést, hogy miért él. És azt is feltételezem, hogy szinte mindenki arra jut, hogy célja van az életének, s nem pusztán az élvezeteknek élünk. Ha eljutunk oda, hogy nincsenek véletlenek, a legkisebb és a legnagyobb dolgok is azért történnek, hogy a sorsunkat megéljük, akkor megérthetjük a létezésünk titkát.

Ez a Te sorsod, nem másé, így nem háríthatod át a felelősséget.  A boldogságodért, a céljaidért Neked kell tenni!

 

 

Útelágazás

 

 

Mi az asztrológia?

Az élet precíz  térképe, vagyis a sikerhez, a boldogsághoz vezető út racionális leírása. Más szavakkal a boldogság kulcsa.

Feliratkozás

Feliratkozás az általános hírlevelekre és az
Asztrológia Online találkozókra

Please enable the javascript to submit this form

SFbBox by psd to html