A Biztonságod a hiteden múlik

 

A Bika Nap, s egyáltalán a bikaság megértése nem egyszerű dolog. Úgy fogalmazhatjuk, hogy felső szinten az anyag nélküli biztonságot kell megélnie. De ez mit is jelent? Azt, hogy felül kell emelkednie a Bika anyagiasságán, s be kell látnia, sőt meggyőződésévé kell válnia, hogy nincs az a gazdagság, amely valódi biztonságot adhatna. Hiszen egy perc alatt minden megváltozhat, s elveszíthetünk mindent, s ezzel együtt a biztonság illúzióját is. Csak a hitünk adhat biztonságot. Akkor vagy biztonságban, ha elhiszed, hogy csak az történhet Veled, ami a sorsodban van, s ez nem függ az anyagiaktól.

 

bika logos

 


A gyakorlatban úgy élhető meg a Bika Nap, hogy mások biztonságát teremtjük meg. Ilyen, amikor a családról, a párról, vagy a szülőkről való gondoskodás közepette hiszünk abban, hogy biztonságban vagyunk.
A másik lehetőség, hogy más teremti meg a mi biztonságunkat. Párként, gyerekként, vagy a szülőként a másik felé irányuló bizalmon keresztül éljük meg a biztonságot, a kiteljesedést. 


Középső szinten a Bikának találkoznia kell az anyaggal, éreznie, birtokolnia kell az anyagi dolgokat. Ezzel semmi probléma nincs, ha a hétköznapok szintjén anyagi dolgokkal, pénzzel, földdel, állatokkal dolgozik. Akkor van a baj, ha ezt nem tudja átélni, s „az az enyém, amit megeszek” elv alapján éli az életét, s az élvezetek hajszolása válik számára elsődlegessé. Ilyenkor kerül a Bika az alsó szintre, s ha ezt érzékeljük, akkor kell olyan tanácsokkal ellátni, amelyek segítségével visszajuthat a középső szintre.

 

 

 

Feliratkozás

Feliratkozás az általános hírlevelekre és az
Asztrológia Online találkozókra

Please enable the javascript to submit this form

SFbBox by psd to html