SFbBox by psd to html

 

 

Fényszögek elemzése TANFOLYAM 

online (skype), vagy távoktatásbanora30

 

A legbiztosabb jele annak, hogy pozitívan éljük az életfeladatunkat (Nap) és a sorsfeladatunkat (Szaturnusz, Jupiter), ha a fényszögeink is pozitív élethelyzeteket hoznak, vagy legalábbis el tudjuk fogadni azokat a szituációkat, amelyekkel a Sors életeseményként, vagy érzések formájában "megajándékoz". 

Mire jók a fényszögeink? Mit tudunk, vagy kell megélnünk általuk? Hogyan kell kiolvasni a fényszögekből azokat az analógiákat, amelyek megélhetők általuk? Ezekre a kérdésekre kaphattok választ, ha részt vesztek a Fényszögek elemzése tanfolyamon.


A tanfolyam során megtanuljuk és begyakoroljuk, hogy kell az egyes fényszögeket és sugárzási sorozatokat elemezni.

Azoknak ajánlom ezt a tanfolyamot, akik már rendelkeznek az asztrológia alapismereteivel, mert ezen a tanfolyamon csak a fényszögekkel foglalkozunk.

   


 
oktatas6

 Időtartam: 6 tanóra

Időpont: 2021. április 1. csütörtök, 18-21 óra

és április 15. csütörtök, 18-21 óra.

 

A honlapunkhoz személyes hozzáférést kapsz, ott tudod megnézni, meghallgatni, és letölteni a tananyagot. 

 

 

A tananyag tartalmazza az órák PowerPoint anyagát vetíthető és nyomtatható formátumban; az előadás anyagát a számítógép videó- és hangfelvételén keresztül.

  


 eletut6

 

 

 

A tanfolyam ára 20 000 Ft

 

 

 

  


 

   

 

 

eloadas k

Lucza Vilmos vagyok. Több mint tíz éve foglalkozom asztrológiával. 2015. szeptemberében alapítottuk feleségemmel a Csillag Érted Kft-t, hogy a cég keretei között tudjam tanítani ezt a fantasztikus tudományt.

Az asztrológiának azt az irányzatát képviselem, amely a XXI. század emberének szól, elsősorban a sorssal, az életfeladattal foglalkozik, s azt vallja, hogy a boldogságunk kulcsa, hogy  a sorsunkkal karöltve tudjunk haladni az életutunk során.

 

 telefonon: +36/20/997-8177,

e-mailbenEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

jelentkezem gomb

 

 

             JELENTKEZÉS

Invalid Input

                          Számlázási cím:

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

N&script=0"/>