7 asztrológiai út a szerelemhez

 

Az asztrológia a legrégebbi párkapcsolat elemző módszer, több mint 5 ezer éves múltra tekint vissza.
Az ember társas lény, így érthető, hogy sokan azért fordulnak az asztrológiához, hogy iránymutatást kapjanak szerelmi és párkapcsolati kérdésekben. Ez egy jó megközelítés, de mikor tud az asztrológia leginkább a segítségünkre lenni a társkeresésben vagy a párkapcsolat fejlesztésében?
A válasz egyszerű, ha elmélyedünk benne. Persze egy jól elkészített asztrológiai elemzés is rávilágíthat fontos ok-okozati összefüggésekre, de az élet már csak olyan, hogy folyton választási lehetőségek elé állít minket, és nem vihetünk mindenhova magunkkal a zsebünkben egy asztrológust.
Szerencsére modern világunkban az asztrológiatanulás nem csak a tudósok és nemesek kiváltsága, bárkinek lehetősége nyílik rá, ha érez magában érdeklődést és motivációt. Nézzük meg hét út segítségével, hogy az asztrológia mélyebb szintű ismerete, vagyis az asztrológiatanulás hogyan képes megreformálni a társkeresést és a párkapcsolat építést!

Szeretnéd jobban megismerni a párkapcsolatok működését? A Párkapcsolati asztrológia tanfolyamunkról itt olvashatsz!

  

parkapcsolat

 

1. út: Ismerd meg önmagad!

Az asztrológia az élet minden területére kiterjedő rendszer, elmélyült megismerése lehetőséget ad arra, hogy tudatosan, az egyes életterületekre fókuszálva, majd a nagy egészt megvizsgálva megismerd önmagad. Akkor tudod megfogalmazni, hogy kit keresel és mit vársz egy párkapcsolattól, ha tisztában vagy azzal, ki is vagy valójában.
Sokszor gondolatainkra az évek folyamán rárakódnak környezetünk elvárásai, melyek torzíthatják az önképünket. Az asztrológiatanulás során megismerjük és megtanuljuk elfogadni, sőt, értékelni a valós személyiségünket! Stabil önismerettel felvértezve könnyebben tudod önmagad adni egy kapcsolatban és így elkerülheted a párkapcsolati szerepek csapdáját is.

 A Párkapcsolati asztrológia tanfolyamunkról itt találod a részleteket: https://www.csillagerted.hu/index.php/tanfolyam/parkapcsolati-asztrologia

2. út: Fedezd fel a lehetőségeidet!

Sokszor érezzük úgy, hogy az életünk kényszerpályán mozog, hogy csak sodródunk az eseményekkel. Ezzel szemben a modern asztrológia kifejezetten az életed aktív formálására tanít és biztat, így egyik legfontosabb célja, hogy feltárja a benned rejlő tehetséget és erőforrásokat.
Amikor megismered a sorsoddal harmóniában álló lehetőségeid, zárt ajtók helyett nyitott ajtókkal fogod szembetalálni magad, és olyan párkapcsolati célokat tudsz majd kitűzni, melyek eléréshez minden eszköz a kezedben van.

 

3. út: Indulj el a kiteljesedés felé!

Elengedhetetlen, hogy egy párkapcsolatban önmagad tudd adni, de ehhez az önismereten kívül arra is szükség van, hogy meg tudd valósítani önmagad, hogy ki tudj teljesedni!
Érzéseinket, feladatainkat különböző szinteken éljük meg, vagyis egyáltalán nem mindegy, mely célokat állítod az életed vagy akár a párkapcsolatod központjába. Ha nem tudsz olyan élethelyzetbe kerülni, ahol ki tudsz teljesülni, akkor pozitív személyiségjegyeid akár romboló hatást is kifejthetnek.
Az asztrológiatanulás során kibogozzuk a kusza szálakat, felderítjük, hogy társaddal mely célok felé haladva tudsz igazán kiteljesedni és harmóniába kerülni önmagaddal.

 

4. út: Ismerd meg a társadat!

Asztrológiatanulás közben nem csak önmagadat ismerheted meg, hanem a társadat, kiszemeltedet, szerelmedet is. Azzal, hogy az egyes életterületeket elemezve elgondolkodsz a személyiségén, tulajdonságain, lehetőségein, megteremtheted egy stabil párkapcsolat alapjait.
Egy párkapcsolat elején mindenki igyekszik a legjobb oldalát mutatni, és ennél nincs is természetesebb. Az asztrológia ismerete a segítségedre lehet, hogy kiszemelted, párod olyan tulajdonságait is megismerd, melyek az első hónapokban (vagy akár években) rejtve maradnak.
Egy már hosszabb múltra visszatekintő párkapcsolatnál is fontos a háttérbe szoruló személyiségjegyek feltárása, hiszen azok ismeretében megérthetjük társunk motivációt, döntéseinek esetleg általa is ismeretlen mozgatórugóit.

 

5. út: Beszélgetésre mindig találj alkalmat és időt!

Az asztrológiát nem csak tanulni élvezetes, hanem nagyszerű időtöltés róla beszélgetni is! Az asztrológia összetett világának megismerése során számos olyan kérdéssel, dilemmával, választási lehetőséggel fogsz találkozni, amelyeket nem az asztrológusoddal, hanem a társaddal érdemes megbeszélned. Vagyis az asztrológiatanulás számos kiváló lehetőséget teremt arra, hogy mélyebb beszélgetések által jobban megismerjétek és megértsétek egymást, és ezáltal közelebb kerüljetek egymáshoz.

 

6. út: Keressétek meg a kapcsolódási pontokat!

Egy pár addig van együtt, amíg egymás Sorsát tudják támogatni, de nem mindegy, hogy ezt a „támogatást” pozitívan, vagy negatívan éljük meg. Akkor tudjuk pozitívan, boldogan megélni a párkapcsolatot, ha közös pontokat, célokat tudunk találni. Kulcskérdés, hogy személyiségetek és lelki működéseitek alapján te miben tudod támogatni a társad és ő miben tud kiegészíteni téged.
Az asztrológia segítségével megtalálhatjátok a sorsotok által kínált és támogatott kapcsolódási pontokat, azokat a szinergiában gazdag életfeladatokat, amelyek a kapcsolatot nem terhelik, hanem építik és erősítik.

 

7. út: Legyen az elfogadás a párkapcsolat alapja!

Ahogy asztrológiatanulás közben lépésről-lépésre megismered önmagad és társadat, egyre könnyebb lesz átlátni a történések mögötti folyamatokat, hogy te vagy a párod miért úgy reagáltok egy adott helyzetre, ahogy. Ez segít az olyan kihívások kezelésében, mint a konfliktusok oldása, az elvárások racionalizálása, vagy a másik elfogadása érzelmileg nehéz időkben is.
Az elfogadás az egyik legfontosabb, ha nem a legfontosabb tartópillére minden harmonikus párkapcsolatnak, a szerelemnek, és magának a boldogságnak.

A fenti hét út rövid leírásával nem titkolt célom volt arra rávilágítani, hogy az asztrológia olyan, mint egy elfogulatlan életvezetési tanácsadó, egy iránytű, ami minden kérdésnél a választ tökéletesen rád szabja.
Ha a szerelmet keresed; ha a párkapcsolatodat szeretnéd erősíteni; ha a párod vagy önmagad szeretnéd jobban megérteni, akkor az asztrológiatanulás egy kitűnő lépés a boldogabb, stabilabb, harmonikusabb élet felé.

 

Szeretnéd jobban megismerni a párkapcsolatok működését? A Párkapcsolati asztrológia tanfolyamunkról itt olvashatsz!

Feliratkozás

Feliratkozás az általános hírlevelekre és az
Asztrológia Online találkozókra

Please enable the javascript to submit this form