SFbBox by psd to html

 

 

SZületési idő pontosítása TANFOLYAM 

távoktatásban

 

 ora30

 

Az asztrológus legfontosabb háttérmunkája, hogy a már megtörtént életesemények alapján bepontosítja a születési időt. Ez egy teljesen egzakt matematikai művelet, megvan a szabályrendszere. Sokszor nagyon időigényes feladat, de mellőzése, vagy elnagyolása az egész asztrológiai tevékenységet értelmetlenné teszi, hiszen nem arról az emberről beszélünk, aki velünk szemben ül, ezért az egész hiteltelenné válik.


A tanfolyam során megtanuljuk és begyakoroljuk, hogy kell a már bekövetkezett életesemények alapján meghatározni a tényleges születési időt.

Azoknak ajánlom ezt a tanfolyamot, akik már rendelkeznek az asztrológia alapismereteivel, mert ezen a tanfolyamon csak a születési idő pontosításával foglalkozunk.

   


 
oktatas6

 Időtartam: 6 tanóra

Időpont: -

Jelenleg a távoktatási tananyag vásárolható meg

A honlapunkhoz személyes hozzáférést kapsz, ott tudod megnézni, meghallgatni, és letölteni a tananyagot. 

 

 

A tananyag tartalmazza az órák PowerPoint anyagát vetíthető és nyomtatható formátumban; az előadás anyagát a számítógép videó- és hangfelvételén keresztül.

  


 eletut6

 

 

 

A tanfolyam ára 20 000 Ft

 

 

 

  


 

   

 

 

eloadas k

Lucza Vilmos vagyok. Több mint tíz éve foglalkozom asztrológiával. 2015. szeptemberében alapítottuk feleségemmel a Csillag Érted Kft-t, hogy a cég keretei között tudjam tanítani ezt a fantasztikus tudományt.

Az asztrológiának azt az irányzatát képviselem, amely a XXI. század emberének szól, elsősorban a sorssal, az életfeladattal foglalkozik, s azt vallja, hogy a boldogságunk kulcsa, hogy  a sorsunkkal karöltve tudjunk haladni az életutunk során.

 

 telefonon: +36/20/997-8177,

e-mailbenEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

jelentkezem gomb

 

 

             JELENTKEZÉS

Invalid Input

                          Számlázási cím:

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

N&script=0"/>