Hívj most: (+36) 20/997-8177

 


Magamról

 

eloadas k

Egy szép nyári estén a kertünkben locsoltam a zöldségeket, amikor a feleségem barátnője azt mondta, "Vilikém, neked is kezdeni kellene valamit a négyes uránuszoddal!" Ez nagyon felbosszantott. Nem elég, hogy itt zagyválnak nekem bolygókról, meg házakról, de még utasítgatnak is. Na, majd én megmondom, hogy mivel, mit kezdjél… És mint az őrült elkezdtem tanulni az asztrológiát…

Én lepődtem meg a legjobban, amikor azt tapasztaltam, hogy működik. Hogy a horoszkópunk tényleg megmutatja a sorsunkat, sőt a prognózisokon keresztül előre tudhatjuk, hogy mit kell tennünk. Akkor eljutottam oda, hogy tovább kell adnom másoknak ezt a kincset. Az asztrológia által kell segítenem minden embernek, hogy egyre többen találhassák meg saját sikereiket és boldogságukat.

Lucza Vilmos vagyok. Takács Tibor asztrológiai iskolájában tanultam, s ott szereztem oklevelet. 5. éve tanítom az asztrológiát. Egészségügyi asztrológusként állandó szerzője vagyok az Astronovum című asztrológiai szaklapnak.

Tizenöt éves korom óta foglalkozom emberekkel. Kezdetben ifjúsági vezetőként gyermekekkel, felnőttként munkahelyi vezetőként a kollégáimmal. 25 éves vezetői tevékenységem során igyekeztem emberi közösségeket működtetni, ahogy asztrológus nyelven mondjuk, "másokért uralkodni".

Informatikus vagyok, mindig is a racionális gondolkodás volt jellemző rám. Magam sem gondoltam volna, hogy egyszer az asztrológiában találom meg az emberi lét tökéletes racionalitását.

Az asztrológiának azt az irányzatát képviselem, amely a XXI. század emberének szól, elsősorban a sorssal, az életfeladattal foglalkozik, s azt vallja, hogy a személyes sikerünk, s a boldogságunk kulcsa, hogy az életutunk során a sorsunkkal karöltve tudjunk haladni.

N&script=0"/>