SFbBox by psd to html

 


Magamról

 

eloadas k

Egy szép nyári estén a kertünkben locsoltam a zöldségeket, amikor a feleségem barátnője azt mondta, "Vilikém, neked is kezdeni kellene valamit a négyes uránuszoddal!"

Fogalmam sem volt, hogy miről beszél, arról meg végpépp nem, hogy mi köze annak a bolygónak hozzám, de arra gondoltam, hogy kiderítem.

Akkor elhatároztam, hogy megtanulom az asztrológiát, s a következő 4 évben megszállottként tanultam.

 

Én lepődtem meg a legjobban, amikor azt tapasztaltam, hogy működik. Hogy a horoszkópunk tényleg megmutatja a sorsunkat, sőt a prognózisokon keresztül előre tudhatjuk, hogy mit kell tennünk. Akkor eljutottam oda, hogy tovább kell adnom másoknak ezt a kincset. Az asztrológia által kell segítenem minden embernek, hogy egyre többen találhassák meg saját sikereiket és boldogságukat.

enLucza Vilmos vagyok. Közel húsz éve házas. Öt csodálatos gyermek édesapja. Takács Tibor asztrológiai iskolájában tanultam, s ott szereztem oklevelet. 7. éve tanítom az asztrológiát

Tizenöt éves korom óta foglalkozom emberekkel. Kezdetben ifjúsági vezetőként gyermekekkel, felnőttként munkahelyi vezetőként a kollégáimmal. 25 éves vezetői tevékenységem során igyekeztem emberi közösségeket működtetni, ahogy asztrológus nyelven mondjuk, "másokért uralkodni".

Informatikus vagyok, mindig is a racionális gondolkodás volt jellemző rám. Magam sem gondoltam volna, hogy egyszer az asztrológiában találom meg az emberi lét tökéletes racionalitását.

Az asztrológiának azt az irányzatát képviselem, amely a XXI. század emberének szól, elsősorban a sorssal, az életfeladattal foglalkozik, s azt vallja, hogy a boldogságunk kulcsa, hogy  a sorsunkkal karöltve tudjunk haladni az életutunk során.

 

 

 

 

 

N&script=0"/>