SFbBox by psd to html

 
 

Párkapcsolati asztrológia tanfolyam

Online (Skype) és távoktatásban is elvégezhető

 

   

"Párosan szép az élet." De mit tehetünk, hogy még szebb legyen, vagy ha már nem szép, akkor visszahozzuk a szépségét? Ismerd meg a párkapcsolatok működését a kapcsolati horoszkópon (szinasztria) keresztül, s kulcsot kapsz a változtatáshoz!

parkapcsolat

  

Azt vizsgáljuk, hogy két horoszkópot egymásra helyezve mit mutat (szinasztria jelentése csillag együtt). Mit lehet kihozni egy kapcsolatból. Általánosságban bármilyen kapcsolatot vizsgálhatunk, tehát megnézhetjük a szülő-gyerek, főnök-beosztott, testvérek, barátok, de akár a szomszédok kapcsolatát is, de ahogy az elmúlt évszázadokban, úgy ma is a párkapcsolatok elemzése iránt van a legnagyobb érdeklődés. 

  

Minden horoszkópban, s így minden ember életében ott van a boldogság lehetősége.  A szinasztriában azt keressük, hogy milyen döntések mentén tud a két ember kiteljesedni. Amikor két ember találkozik, - függetlenül attól, hogy hétköznapi szinten mit gondolunk róluk - akkor a Sors úgy gondolja, hogy dolguk van egymással, szükségük van egymásra ahhoz, hogy a sorsukat megéljék. Arra kell törekedni, hogy olyan élethelyzetbe kerüljenek, amelyben mindketten jól érzik magukat. Ugyanakkor sokszor fogunk olyan helyzettel találkozni, amikor azt látjuk a horoszkópban, hogy az elfogadás a legjobb megoldás. Amikor a horoszkóp alapján megismerjük egymást, s tudatosítjuk magunkban, hogy mit kell elfogadnunk a másikban,  akkor ez már sokkal könnyebb, mint ha hibaként tekintenénk a másik sajátosságaira.

 

A lehetőségeket nézd, ne a problémákat!

 

A tanfolyamot azoknak ajánlom, aki az asztrológia alapjaival már tisztában vannak, mivel itt kizárólag a szinasztriához szükséges ismeretekkel foglalkozunk.

  

Hallgatóink mondták:

"Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget és a rengeteg tudást amit általad megszerezhettem. Szuper jó volt a tanfolyam, minden percét élveztem ." Zsanett, végzős hallgató

"Nagyon tetszik, csodálatos az asztrológia! Nem is gondoltam még, amikor elindultam, hogy ennyi mindenre választ kapok." Judit, távoktatásos hallgató

"Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget, az idődet, és mindent, mert nagyon élvezem továbbra is az óráidat. :) "  Olga, távoktatásos hallgató

"Én úgy szeretek ide járni!" Tamara, tanfolyamos hallgató 

 


 

oktatas6

Ár: 40 000 Ft  (havi részletfizetés esetén 4 x 10 000 Ft/hó)

A díj egy összegben történő befizetése esetén 4 000 Ft kedvezmény. 

 Időtartam:  8 alkalom, kb. 80 perc/alkalom.

Időpont:  kéthetente csütörtökönként 18:00-19:30-ig.

Első alkalom: 2022. február 24.

 A tananyag tartalmazza az órák PowerPoint anyagát vetíthető és nyomtatható formátumban. Az előadás anyagát a számítógép videó- és hangfelvételén keresztül. 

 


 

 

A tananyagok a tanfolyami időpontokat követő hétfő 20 óráig kerülnek ki a honlapra.

     

Helyszín: Jelenleg a tanfolyami oktatás szünetel! 

Budapest központjában, a Nyugati Pályaudvarnál, 1067 Bp. Podmaniczky u. 31. I. 7.

 

bk borkollegium vinoport terem 2047 2000x1333

 

Térkép

 

Párkapcsolati asztrológia tanfolyam tematikája:

 

1. Mire választunk párt?
2. Jegyek szintjeinek megjelenése a kapcsolatokban
3. Sorsfeladatok, sorstípusok kapcsolódása
4. Célkijelölés és megvalósítás
5. Tengelykapcsolatok jelentése
6. "Ha jó úton járunk, akkor..."
7. Fényszögek megélése
8.  Fényszögek megélése 2

További információkat kérhetsz:

telefonon: +36/20/997-8177,

e-mailbenEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

    

 

eloadas k

Lucza Vilmos vagyok. Több mint tíz éve foglalkozom asztrológiával. 2015. szeptemberében alapítottuk feleségemmel a Csillag Érted Kft-t, hogy a cég keretei között tudjam tanítani ezt a fantasztikus tudományt.

Az asztrológiának azt az irányzatát képviselem, amely a XXI. század emberének szól, elsősorban a sorssal, az életfeladattal foglalkozik, s azt vallja, hogy a személyes sikerünk, s a boldogságunk kulcsa, hogy  a sorsunkkal karöltve tudjunk haladni az életutunk során.

   

 

ora30

Hallgatói tájékoztató

 

 

 

jelentkezem gomb

 

 

jelentkez bomb

 

 

 

             JELENTKEZÉS

Invalid Input

                          Számlázási cím:

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

N&script=0"/>