9 ok, hogy miért tanulj asztrológiát!

 

Az asztrológiáról már mindenki hallott. Talán nincs is olyan ember, aki ne tudná megmondani a csillagjegyét, de a csillagjegyünk a kirakós csupán egyetlen apró darabja. Kevesen vannak azzal tisztában, hogy az asztrológia tanulása új alapokra tudja helyezni az életünket.
Nézzük meg, miért érdemes asztrológiát tanulni!

 

csalad

 

 

1) Saját magad életvezetési tanácsadója lehetsz

Az asztrológia az ok-okozati összefüggésekkel, a különböző életterületeken bekövetkezett vagy a jövőben bekövetkező életesemények magyarázatával, a sorsunkban rejlő lehetőségekkel, valamit a személyiségünkben rejlő erőforrások feltárásával foglalkozik. A modern asztrológia életvezetési asztrológia. Elmélyült ismerete az élet különböző területein rámutat a lehetőségekre, minden élethelyzetben útmutatással szolgál. Olyan, mint egy megbízható iránytű. Mivel nem vihetünk a zsebünkben mindenhova magukkal egy asztrológust, így érdemes nekünk, magunknak megtanulni az asztrológia nyelvét és ismeretrendszerét.

 

 

2) Minden élethelyzetben tisztában leszel a lehetőségeiddel

A legtöbb ember úgy érzi, élete kényszerpályán mozog, pedig ha tudatosan közelítünk ahhoz a sorshoz, amit születésünk pillanatában ajándékba kaptunk, rengeteg új lehetőség tárul fel előttünk. Az asztrológia tanulása segít abban, hogy megértsük és elfogadjuk a múltat, így minden erőnkkel a jelenben rejlő lehetőségekkel tudunk foglalkozni. Asztrológiai ismeretek birtokában a sorsoddal tudsz konzultálni egy-egy nagyobb döntés előtt.
Az asztrológiát nem befolyásolják trendek, előítéletek vagy elvárások. Legyél bármilyen életszakaszban vagy élethelyzetben, az asztrológia elfogulatlanul irányt mutat.

 

 

3) Az asztrológia megtanít rendszerben gondolkozni

Az asztrológia egy többszörösen összetett, komplex rendszer. Amikor asztrológiát tanulunk, nem csak azt tanuljuk meg, hogy milyen jellemzőkkel bírnak a csillagjegyek, vagy hogy milyen analógiákat hordoznak a házak, hanem egyúttal elsajátítunk egy rendszerszemléletet, amit mind a magánéletben, mind a szakmai életben kamatoztatni tudunk.
Az ember természetéből adódóan szeret egy területre, egy adott kérdésre, problémára koncentrálni. Meg kell tanulnunk, hogy az életünket egy ok-okozati háló szövi át, amit ha nem veszünk figyelembe, döntéseink kimenetele ellentétbe kerülhet szándékainkkal.
Az asztrológiatanulás során fokozatosan megtanuljuk a figyelmünket a teljes képre irányítani.

 

 

 

4) Aktív formálója leszel az életednek

Az asztrológia tanulása arra ösztönöz, hogy ismerd meg magad, járj utána, hogy ki is vagy valójában, mi jó neked. Egy gyakorlatközpontú asztrológiai tanfolyamban az a csodálatos, hogy nem hirtelen önti rád a rengeteg információt, mint egy elemzés, hanem megfogja a kezed és lépésről lépésre ismereti meg veled sorsod sarokköveit. Van időd rá, hogy ne csak meghallgasd, hanem valóban befogadd, megértsd: az életed bár bizonyos tendenciák mentén mozog, igenis van rá hatásod, vannak választási és döntési lehetőségeid. Ez jobb döntésekhez, kiegyensúlyozottabb mindennapokhoz vezet.

 

 

5) Életed nehézségeire nem sorcsapásként fogsz tekinteni

Az életedben minden azért történik, hogy fejlődj, tanulj. Nem lennél ma az az ember, aki vagy, ha nem azokkal a nehézségekkel kellett volna szembenézned, amikkel szembenéztél. A kérdés csak az, hogy képesek vagyunk-e a megmérettetésekből tanulni, vagy esetleg egy új életfeladat megbénít minket. Az asztrológia tanulása segítségedre lesz abban, hogy a nehézségeket lehetőségekként éld meg.
Az asztrológia azt tanítja, hogy a sors nem állít olyan feladat elé, amit ne lennél képes megoldani!

 

 

 

6) Jobban tudod majd kezelni a félelmeid, szorongásaid

A félelmeink és szorongásaink sohasem a jelenről szólnak. Félünk, mert a múltban olyan eseményeket éltünk át, melyeket még nem sikerült feldolgoznunk. Követnek minket, bárhová megyünk. Szorongunk azért is, mert a jövő ismeretlen számunkra és úgy érezzük, nincs rá kellő befolyásunk.
Az asztrológia tanulása mind a két idősík esetén biztonságot teremt, a múlt feldolgozásában és a jövő tudatos alakításában is a segítségedre van.

 

 

7) Segíteni tudsz majd szeretteidnek, barátaidnak

Az asztrológia valós ismerete nem csak a te életedre van forradalmi hatással, hanem a környezetedre is. Amikor az asztrológia tanulása során elkezdesz megismerkedni az asztrológia komplex világával, egy olyan útra lépsz, ami az életeseményeid mögött rejlő okok feltárásához és megértéséhez vezet. Alkalmad nyílik feltérképezni a személyiséged erősségeid, a sorsod nyújtotta lehetőségeket. Elkezd összeállni a kép, és ez egy igazi energialöket! Az emberek érezni fogják rajtad, hogy egy pozitív változáson mész át. Legtöbbször az optimizmus, a jókedv ragadós.
Természetesen nem azt állítom, hogy soha nincs rossz kedve annak, aki asztrológiát tanul. A hullámvölgyek az élet természetes részei, de egyáltalán nem mindegy, hogy egy hullámvölgy milyen mentális állapotban talál meg.

 

 

 

8) A tanulás önmagában is érték

Azzal mindenki tisztában van, hogy a rendszeres testmozgás jót tesz a testnek és a léleknek, de az már ritkábban kerül fókuszba, hogy mi tesz jót az agyunknak, gondolataink otthonának? Az élethosszig tartó tanulás nem csak azért fontos, mert az új tudás által többek leszünk, hanem mert kiváló agytorna is!
Ha szívesen tartanád lelkedet karban új ismeretek elsajátításával, és azon gondolkodsz, hogy milyen ismeret megszerzése okozna számodra örömet, az asztrológia tanulása egy nagyszerű opció lehet számodra.
Ne feledd! Amit egyszer megtanultál, senki nem veheti el tőled.

 

 

 

9) Asztrológiát tanulni páratlan élmény

Az asztrológia tanulása közben egy olyan világ tárul fel előtted, ami teljes mértékben rólad szól, mégis eddig nagyrészt ismeretlen volt számodra. Végre elhúzhatod a függönyt és beláthatsz a színfalak mögé. Asztrológiatanulás közben és után garantáltan más szemmel fogod szemlélni a világot és benne önmagadat.

 

 

Szeretnéd jobban megismerni az asztrológia világát és a benned rejlő lehetőségeket? Nézd meg a tanfolyamunkat!

Feliratkozás

Feliratkozás az általános hírlevelekre és az
Asztrológia Online találkozókra

Please enable the javascript to submit this form