Életút asztrológia

 

 

Én az Életút asztrológiában hiszek. Azért nevezem életút asztrológiának, mert bármely szakaszában is legyünk az életünknek, meg kell találnunk azt a döntési lehetőséget, amely egy pozitív, boldog élethelyzet felé visz.

Az életút elején még könnyűek a döntések, de ahogy az életünk halad előre, egyre nehezebb megfelelő élethelyzetet találni, mivel folyamatosan csökkennek a választási alternatívák. Például 60 évesen általában már nem lesz gyermekünk, nem választunk új karriert, sőt nagyon sokan minden lehetőségtől elzárkóznak, amin keresztül megélhetnék a sorsukat. Ez a legrosszabb! Mindig nyitottaknak kell lennünk az új helyzetek elfogadására!

 

 

Életút

 

Az asztrológia szerint az életünk addig tart, amíg az Egységet támogatni tudjuk a világban. Ezért 90 évesen is arra kell törekednünk, hogy olyan élethelyzetbe kerüljünk, ahol szükség van ránk. Teremtsünk olyan helyzetet, amelyben a gyermekünk, az unokánk, a testvérünk, a barátunk, vagy a szomszédunk életének részei lehetünk, vagyis amelyben szükség van ránk, mert így tudjuk támogatni az Egységet.

Feliratkozás

Feliratkozás az általános hírlevelekre és az
Asztrológia Online találkozókra

Please enable the javascript to submit this form

SFbBox by psd to html