Életút asztrológia

 

 

Én az Életút asztrológiában hiszek. Azért nevezem életút asztrológiának, mert bármely szakaszában is legyünk az életünknek, meg kell találnunk azt a döntési lehetőséget, amely egy pozitív, boldog élethelyzet felé visz.

Az életút elején még könnyűek a döntések, de ahogy az életünk halad előre, egyre nehezebb megfelelő élethelyzetet találni, mivel folyamatosan csökkennek a választási alternatívák. Például 60 évesen általában már nem lesz gyermekünk, nem választunk új karriert, sőt nagyon sokan minden lehetőségtől elzárkóznak, amin keresztül megélhetnék a sorsukat. Ez a legrosszabb! Mindig nyitottaknak kell lennünk az új helyzetek elfogadására!

 

 

Életút

 

Az asztrológia szerint az életünk addig tart, amíg az Egységet támogatni tudjuk a világban. Ezért 90 évesen is arra kell törekednünk, hogy olyan élethelyzetbe kerüljünk, ahol szükség van ránk. Teremtsünk olyan helyzetet, amelyben a gyermekünk, az unokánk, a testvérünk, a barátunk, vagy a szomszédunk életének részei lehetünk, vagyis amelyben szükség van ránk, mert így tudjuk támogatni az Egységet.

Hírlevél feliratkozás

Please enable the javascript to submit this form

SFbBox by psd to html