SFbBox by psd to html

 

 

"Az élet szép, az élet minden!"

 

Ingyenes Online előadás az életről, az asztrológiáról 

 

shutterstock 97873850 napraforgós lány k

 

Amikor a nyári pihenés alatt, vagy éppen egy nehéz, izzasztó nap után eszünkbe jut, hogy élhetnénk másképp is az életünket, akkor rögtön felmerül a kérdés? De hogyan?

Van lehetőség a változtatásra! A Sors az asztrológia szimbólumnyelvét adta nekünk, hogy le tudjuk fordítani "magyarra" az életünket, s ezáltal megtaláljuk a lehetőségeinket.

A Sors szeret téged! Ha meghallod a hangját, akkor segít Neked.

Az életünk a mindenünk! Ne pazarolhatjuk el a boldogtalanságra!

Az előadás során elmondom, hogy mi az asztrológia lényege, s hogyan tudjuk az asztrológia segítségével megérteni, majd fokozatosan a szándékainknak megfelelően, pozitív irányba terelni az életünket.

"Az egyiken sikerül, a másiknak nem." De mi a Sors titka?  

Te is hallgasd meg a titkot, jelentkezz most az ingyenes online előadáasra.

 

 

eloadas k

Lucza Vilmos vagyok. Több mint tíz éve foglalkozom asztrológiával. 2015. szeptemberében alapítottuk feleségemmel a Csillag Érted Kft-t, hogy a cég keretei között tudjam tanítani ezt a fantasztikus tudományt.

Az asztrológiának azt az irányzatát képviselem, amely a XXI. század emberének szól, elsősorban a sorssal, az életfeladattal foglalkozik, s azt vallja, hogy a boldogságunk kulcsa, hogy  a sorsunkkal karöltve tudjunk haladni az életutunk során.

 

 

 

 

telefonon: +36/20/997-8177,

e-mailbenEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

  

N&script=0"/>