SFbBox by psd to html

 

 

Elemzési gyakorlat

online (Skype)

 

Az asztrológus hallgatóimnak az unalomig ismételgetem, hogy csak abból lesz asztrológus, aki gyakorol, vagyis aki az emberek valós problémáira igyekszik választ adni.

Az elemzési gyakorlat keretében szeretnék lehetőséget adni a gyakorlásra, ezért minden alkalommal egy-egy részvevő elemez. A többi résztvevő a végén kiegészítheti az elhangzottakat, majd én is elmondom a tanácsaimat.

Az elemez az adott alkalommal, aki a jelentkezési oldalon előbb vállalta az elemzést. Ebből adódóan, ha sokan vállalnak elemzést, akkor sok gyakorlati óra lesz. 

Mindig előre felveszem a kapcsolatot azzal, aki elemez, hogy tudjon készülni, illetve megbeszéljük a technikai dolgokat.

A gyakorlatról videófelvétel (a számítógép képernyőjéről) készül, amit a résztvevők megkapnak, hogy utólag is tudjanak tanulni belőle, így aki elemzést vállal, azt is vállalja, hogy ez a résztvevők körében közzé lesz téve.

  


 
oktatas6

 Időtartam: alkalmanként 1 óra

Követekő alkalom: 2021. október 9. (szombat) 9 óra. 

 A honlapunkhoz személyes hozzáférést kapsz, ott tudod visszanézni,  illetve letölteni az óra videófelvételét. 


  


 

 eletut6

 

 

 

Ára: 3 000 Ft / alkalom

Hallgatóinknak és annak, aki elemez ingyenes!


   

 

 


 

   

eloadas k

Lucza Vilmos vagyok. Több mint tíz éve foglalkozom asztrológiával. 2015. szeptemberében alapítottuk feleségemmel a Csillag Érted Kft-t, hogy a cég keretei között tudjam tanítani ezt a fantasztikus tudományt.

Az asztrológiának azt az irányzatát képviselem, amely a XXI. század emberének szól, elsősorban a sorssal, az életfeladattal foglalkozik, s azt vallja, hogy a boldogságunk kulcsa, hogy  a sorsunkkal karöltve tudjunk haladni az életutunk során.

  


telefonon: +36/20/997-8177,

e-mailbenEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  

jelentkezem gomb 

             JELENTKEZÉS elemzési gyakorlatra

Invalid Input

Invalid Input

                          Számlázási cím:

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

N&script=0"/>