SFbBox by psd to html

 

Születési idő pontosítása

 

Egy hibátlan, részletes és valós asztrológiai elemzés elengedhetetlen feltétele a születési idő pontosítása. Nem elég azt tudnunk, hogy mely napon születtél. Az elemzés sikeres elkészítésének alapfeltétele, hogy percre pontosan tudjuk a születési dátumod.

Erre azért van feltétlen szükségünk, mert az asztrológiában már néhány perc eltérés éveket jelenthet a bekövetkező esemény - például egy gyermek születésének - előrejelzése szempontjából.

A legtöbb ember ilyenkor felhívja az édesanyját és megkérdezi a pontos születési időpontját. Az édesanya pedig pontosan emlékszik rá. Legalábbis ezt gondolja. A memória azonban csalfa dolog. Tudományosan bizonyított tény, hogy minél többször idézünk fel egy emléket, annál pontatlanabbá válik az emlékkép.

 

De akkor mit lehet tenni?

1990-től Magyarországon a születés időpontját a kórházak feltüntetik az édesanya zárójelentésében. Ezek általában igen pontos időpontokat jelölnek, de még ennek segítségével sem lehetünk teljesen biztosak abban, hogy nem tér el egymástól néhány perccel a lejegyzett dátum és a valós születési idő.

A csillagok azonban nem hazudnak. Igazán pontos időpontot csak az egyén életeseményeiből visszaszámolva tudunk megadni. Így a pontosítás szempontjából létfontosságú, hogy elegendő meghatározó életesemény álljon rendelkezésre. Ilyenek például egy testvér vagy gyermek születése, egy korábbi műtét vagy baleset, hirtelen szerzett anyagi javak, valamint egyéb váratlan fordulatok.

Telefon: +36/20/997-8177

és e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

N&script=0"/>