Hívj most: (+36) 20/997-8177

 

Születési idő pontosítása

 

Egy hibátlan, részletes és valós asztrológiai elemzés elengedhetetlen feltétele a születési idő pontosítása. Nem elég azt tudnunk, hogy mely napon születtél. Az elemzés sikeres elkészítésének alapfeltétele, hogy percre pontosan tudjuk a születési dátumod.

Erre azért van feltétlen szükségünk, mert az asztrológiában már néhány perc eltérés éveket jelenthet a bekövetkező esemény - például egy gyermek születésének - előrejelzése szempontjából.

A legtöbb ember ilyenkor felhívja az édesanyját és megkérdezi a pontos születési időpontját. Az édesanya pedig pontosan emlékszik rá. Legalábbis ezt gondolja. A memória azonban csalfa dolog. Tudományosan bizonyított tény, hogy minél többször idézünk fel egy emléket, annál pontatlanabbá válik az emlékkép.

 

De akkor mit lehet tenni?

1990-től Magyarországon a születés időpontját a kórházak feltüntetik az édesanya zárójelentésében. Ezek általában igen pontos időpontokat jelölnek, de még ennek segítségével sem lehetünk teljesen biztosak abban, hogy nem tér el egymástól néhány perccel a lejegyzett dátum és a valós születési idő.

A csillagok azonban nem hazudnak. Igazán pontos időpontot csak az egyén életeseményeiből visszaszámolva tudunk megadni. Így a pontosítás szempontjából létfontosságú, hogy elegendő meghatározó életesemény álljon rendelkezésre. Ilyenek például egy testvér vagy gyermek születése, egy korábbi műtét vagy baleset, hirtelen szerzett anyagi javak, valamint egyéb váratlan fordulatok.

 

Mi történik akkor, ha csak a születésed napját tudod pontosan?

Ha csak a születésed napját tudod, a pontos órát nem, az úgynevezett 24 órás pontosítás a megoldás. Ez a művelet rendkívül energia- és időigényes. Ráadásul több életeseményre van szükség, mintha csak pontosítani szeretnénk a zárójelentésben szereplő vagy édesanyánk által megadott pontos születési időt.

Ezenfelül még a rengeteg befektetett energia és idő sem garantálja, hogy a számítások pontosak lesznek, hiszen akár egyetlen fontos életesemény kihagyása is félreviheti a kalkulációt.

 

A születési idő pontosításának ára: 5 000 Ft,

a 24 órás pontosítás ára: 16 000 Ft.

 

Megrendelheted

telefonon: +36/20/997-8177

és e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

N&script=0"/>