Hívj most: (+36) 20/997-8177

 

 

Asztrológiai tanácsadás

Az asztrológiai elemzésre (tanácsadásra) úgy kell gondolnod, mint egy közös beszélgetésre, melynek során felfedjük a sors által Neked szánt lehetőségeket. Az asztrológia segítségével feltérképezzük az erősségeid, és ezek ismeretében arra is fény derül, milyen lehetőségeid vannak az életben.

Az asztrológiai elemzés során nem csak azt mondom el, hogy milyen lehetőségeid vannak, hanem azt is, hogyan tudod azokat kihasználni. Az üzleti világban jól bevált projektmódszertan- és coaching technikák következetes használatával ez mindenkinek sikerülhet.

Az asztrológai elemzés alkalmával túllépünk az alapelemzésen. Beszélgetésünk során a konkrét kérdéseidre is válaszolok, illetve javaslatot teszek jelenlegi problémáid megoldására. Az asztrológiai elemzés megmutathatja, hogy mit kell tenned egy tartós párkapcsolat felépítéséhez, a várva várt kisgyermek megszületéséhez, esetleg az üzleti életben tapasztalt hullámvölgyek sikerrel vételéhez.

És hogy biztos legyen a siker, az asztrológiai elemzést követően ajándékba adom Neked Életed útmutatója című személyre szóló asztrológiai leírásod, mely tartalmazza az egyéni elemzésed. Ezt a későbbiekben bármikor újra előveheted, és tanulhatsz belőle.

"Nagyon köszönöm a keddi beszélgetést és útmutatásokat. Azóta is a gondolatom e körül forog.Valami jól eső érzés kerít hatalmába, mint aki valami értékes kincsre bukkant." Magdolna

 

Az elemzésnek van azonban egy előfeltétele. A pontos születési idő meghatározása nélkül ugyanis könnyen juthatunk téves következtetésre. Ez pedig nem megengedhető, ha valóban az életminőséged drasztikus javulása, valamint a kitűzött céljaid mielőbbi elérése az áhított cél. Ha hibátlan, pontos asztrológiai elemzést szeretnél, kérlek, töltsd ki a pontosító adatlapot, majd küldd el nekem a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

 

Az asztrológiai elemzés ára: 10 000 Ft/óra (az ár tartalmazza a születési idő pontosítását)

 

Megrendelheted

telefonon: +36/20/997-8177

és e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

N&script=0"/>