SFbBox by psd to html

 

 

Asztrológiai tanácsadás

Az asztrológiai elemzésre (tanácsadásra) úgy kell gondolnod, mint egy közös beszélgetésre, melynek során felfedjük a sors által Neked szánt lehetőségeket. Az asztrológia segítségével feltérképezzük az erősségeid, és ezek ismeretében arra is fény derül, milyen lehetőségeid vannak az életben.

Az asztrológiai elemzés során nem csak azt mondom el, hogy milyen lehetőségeid vannak, hanem azt is, hogyan tudod azokat kihasználni. 

Beszélgetésünk során a konkrét kérdéseidre is válaszolok, illetve javaslatot teszek jelenlegi problémáid megoldására. Az asztrológiai elemzés megmutathatja, hogy mit kell tenned egy tartós párkapcsolat felépítéséhez, a várva várt gyermek megszületéséhez, esetleg az üzleti életben tapasztalt hullámvölgyek sikerrel vételéhez.

Az asztrológiai elemzést követően ajándékba adom Neked Életed útmutatója című személyre szóló asztrológiai leírásod, mely tartalmazza az egyéni elemzésed. Ezt a későbbiekben bármikor újra előveheted.

"Nagyon köszönöm a keddi beszélgetést és útmutatásokat. Azóta is a gondolatom e körül forog.Valami jól eső érzés kerít hatalmába, mint aki valami értékes kincsre bukkant." Magdolna

 

Az elemzésnek van azonban egy előfeltétele. A pontos születési idő meghatározása nélkül ugyanis könnyen juthatunk téves következtetésre.  Ha hibátlan, pontos asztrológiai elemzést szeretnél, kérlek, töltsd ki a pontosító adatlapot, majd küldd el nekem a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

 

 A születési idő pontosításához szükséges adatlap letöltése ( Excel)     PDF

 

Az asztrológiai elemzés ára: 10 000 Ft, hallgatóknak 7 500 Ft (az ár tartalmazza a születési idő pontosítását)

 

Megrendelheted

telefonon: +36/20/997-8177

és e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

N&script=0"/>