SFbBox by psd to html

 


Miért küzdesz?

 

Az életutunk során elvégzendő feladatok csúcsán a Nap, az életfeladat áll. Ezt támogatja a személyiségünk, ha képesek vagyunk az adottságainknak megfelelően élni az életünket. Az Aszcendens, a Hold, s az összes többi bolygó szimbolikusan azért van, hogy kiteljesedjünk az életfeladatunkban.

A Kos napjegyű ember életfeladata, hogy másokért küzdjön. Hosszabb távon csak akkor lesz boldog, ha nem önmagáért, hanem másokért küzd. Persze az a legjobb megoldás, ha egy közös cél mentén úgy küzd, hogy az neki is fontos, de soha nem válhat öncélúvá a küzdelme.

 

kos logos

 

Miről ismerjük fel, ha a Kos napjegyű ember nem éli a feladatát? Természetesen, ha nem másokért, hanem másokkal küzd. Persze ne gondoljuk, hogy az életfeladatunkat percről-percre élnünk kell. Csak a fontosabb kérdésekben kell a feladatunknak megfelelően dönteni. Az, hogy egy Kos időnként összecsattan a környezetével, az természetes. Ez még nem jelenti azt, hogy nem éli a feladatát. De ha például egy Kos Napú edző felhagy az edzőséggel, s elmegy pénzt keresni, miközben a tanítványai számítottak rá, az nem éli a feladatát, s ne számítson arra, hogy boldog lesz a pénzével, hiszen a kiteljesedést nem tudja az új élethelyzetében átélni.

 

N&script=0"/>