SFbBox by psd to html

 


Gyermeket szeretnék

 

Sok pár vágyik arra, hogy gyermekük szülessen, de miért nem akkor érkezik a gyerekáldás, mikor szeretnénk? Az asztrológia a legtöbb esetben erre a kérdésre is választ adhat.

 

Baba

 

Sok pár vágyik arra, hogy gyerekük szülessen, de napjainkban a társadalom sugallata miatt sokszor előbbre helyezzük egzisztenciánk megalapozását, az anyagiak biztosítását, az otthonunk megteremtését. Érdemes-e felcserélni szüleink, nagyszüleink által megélt rangsort? Nem nehezítjük-e meg magunknak a gyerekvállalás régi, ösztönös természetességét? A válasz személyenként, életenként más és más lehet, amelyre az asztrológia személyre szólóan tud segítséget adni.

Hogyan tudjuk életünket megtervezni, életfeladatainkat, sorsfeladatainkat elfogadva, a mai modern életszemléletnek megfelelően élni? Felmenőinktől kapott mintáinkat hogyan tudjuk tovább élni a vízöntőkorban?   

A cikk apropóját az adta, hogy másfél évvel ezelőtt elemeztem egy lánynak, aki gyermeket szeretett volna. Megbeszéltük az életfeladatát, s hogy ehhez milyen élethelyzeteket kellene megélni. Elmondtam neki, hogy 2015. év végén, 2016. év elején születhet meg a gyermeke. Tegnap beszéltem vele, és boldogan újságolta, hogy decemberre babát vár.

A horoszkóp jelzései alapján látjuk, hogy az egyes életeseményekre mikor van lehetőségünk. Ugyanakkor ezek a jelzések több dologra utalhatnak, s az asztrológia segítségével el lehet kerülni azokat, amelyeket nem szeretnénk megélni és megtudjuk erősíteni azokat, amelyeket igen.

Egyes becslések szerint nők 20-30%-ának nem lehet gyermeke. Persze ez a szám nagyon változó attól függően, hogy 20, 30, vagy 40 év fölött vizsgáljuk. Meggyőződésem, hogy nagy részüknél tudatosan lehet segíteni a problémán. Van, aki egy asztrológiai elemzés során kap annyi tanácsot az életvezetéséhez, hogy gyermeke szülessen. Ugyanakkor sokan csak az asztrológia tanulásán keresztül képesek megtalálni azt az élethelyzet változást, amely "megnyitja a kaput" a gyermek előtt.

Melyek ezek az élethelyzetek?

Mindenkinek más, hiszen mindenkinek más a sorsa, a sorsfeladata, s ha eszerint éli az életét, akkor a Sors támogatni fogja céljaiban is.

Vannak kiegészítő módszerek is. Például meg lehet mondani, melyik napon, s hány órakor van esélye a gyermek fogantatásának (Holdfázis visszatérés). A prognózisok (primer direkció, tercier direkció) pedig azt mutatják be, hogy a gyermekszületésre mikor van lehetőségünk. Hangsúlyozom, hogy lehetőség, mert ha másban éljük meg a teremtést, például vállalkozást indítunk, akkor "másra használjuk fel" a lehetőséget.

Fogjunk kezet a sorsunkkal, hogy életünk tengerén vitorlásunk a megfelelő irányba induljon, így hajónk a kívánt állomáson és időben köt ki! Legyen ez gyerek, párkapcsolat, vállalkozás vagy anyagiak. Te választod meg mit szeretnél!

N&script=0"/>